Diversiteit & Inclusie

De diversiteit van onze mensen is een van de grootste troeven van AIG en daar zijn we trots op. Via onze collega's leren we hoe we onze klanten beter kunnen begrijpen, hoe we innovatie kunnen verhogen en risico's kunnen verminderen. Daarom blijven we ons, als onderdeel van onze reis naar de AIG van de toekomst, richten op het bevorderen van een cultuur van inclusie die is ontworpen om divers talent aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden.

Hoe wij Diversiteit & Inclusie aanmoedigen

We hebben ons geëngageerd om een inclusieve werkplek te creëren die gericht is op het aantrekken, behouden en ontwikkelen van divers talent, een plek die een cultuur van samenhorigheid voor alle werknemers bevordert.

Werknemers

Aantrekken, behouden en ontwikkelen van divers toptalent via onze diversiteits-ontwikkelingsprogramma's voor een diversiteit van vrouwen en mannen, het Early Careers-programma voor pas-afgestudeerden, en diverse activiteiten om divers talent aan te trekken.

Werkplek

Bevorderen van een cultuur van inclusie en samenhorigheid door middel van onze Employee Resource Groups, flexibele werkafspraken, diversiteit- en inclusieleerprogramma's, en culturele bewustmakingsactiviteiten.

Markt

Partnering met gemeenschappen waar we zaken doen door middel van onze samenwerking met diverse organisaties, inspanningen op het gebied van bedrijfsverantwoordelijkheid en het betrekken van diverse markten en klanten.

Employee Resource Groups

De Employee Resource Groups (ERG's) van AIG bestaan uit werknemers die samenkomen op basis van een gedeelde diversiteitsdimensie. Onze ERG's staan open voor alle medewerkers en vormen een hoeksteen van onze D&I inspanningen - ze creëren een cultuur van inclusie, betrekken medewerkers en helpen een gevoel van samenhorigheid te creëren.