AIG Online Broker Toolkit

Versnel het proces in het voordeel van iedereen.

Werken met het AIG Online platform heeft veel voordelen: maak documenten aan die u nodig heeft, lever een snelle service aan uw klanten, zorg voor een lagere minimumpremie en wijzig de polisgegevens eenvoudig zelf.

Beschikbaar Op Platform

Travel Insurance Protection

Deze verzekering beschermt personen die voor een korte termijn naar het buitenland reizen.

International Health Plan

Reisverzekering voor personen die voor een langere periode in het buitenland verblijven maar onderworpen zijn aan de sociale zekerheid van hun land van herkomst.

Foreigners Plan

AIG Foreigners Plan Schengen is bedoeld voor buitenlanders en/of hun familieleden die tijdelijk in één of verschillende Schengenlanden verblijven, het Verenigd Koninkrijk en Ierland inbegrepen.

Bestuurdersaansprakelijkheid

Bescherming tegen schadeclaims gericht tegen bestuurders voor effectief of beweerde schending van verplichtingen, nalatigheid, fouten en verzuim.

Beroepsaansprakelijkheid

Dekt aansprakelijkheid die voortvloeit uit schade aan derden veroorzaakt door beroepsfouten.

World Business Card

World Business Card is een uitgebreide reisverzekering voor zelfstandigen, vrije beroepen en particulieren die vaak reizen, professioneel en/of privé.

Travel & Events

Beschermt organisatoren, vrijwilligers alsook de deelnemers en/of toeschouwers van evenementen in België, Luxemburg en aangrenzende buurlanden.

Individuele Ongevallen Kinderen

Bescherm u of uw kinderen tegen de gevolgen van een ongeluk. Nu en in de toekomst.

Uw Voordelen

Snelheid

In minder dan 5 minuten kunt u een offerte maken (in 3 talen) die, met toestemming van de klant, direct kan worden omgezet in een polis. Met één druk op de knop kunt u alle aangemaakte documenten naar uw e-mailadres sturen.

Offertes & Polissen

Maak eenvoudig offertes en polissen die de klant nodig heeft. Wijzig zelf documenten zodat u niet langer hoeft te wachten op bijlagen en zie direct de aanpassing op de premie.  

Verhoogde commissie

Voor polissen van Bestuurdersaansprakelijkheid (D&O) en Beroepsaansprakelijkheid (PI).

Creëer Uw Account

Als uw makelaarsorganisatie al toegang heeft tot AIG Online, kunt u uw persoonlijke login aanvragen door een e-mail te sturen naar beluxaigonline@aig.com, onder vermelding van het producentennummer waarop uw account moet worden aangemaakt. Indien uw makelaarsorganisatie nog geen toegang heeft tot AIG Online, dient u eerst een overeenkomst te ondertekenen. U kunt een kopie van deze overeenkomst opvragen door een e-mail te sturen naar beluxaigonline@aig.com. Let op: toegang tot AIG is beperkt tot tussenpersonen die een bestaande makelaarsovereenkomst met AIG hebben. 

Veelgestelde Vragen

Veelgestelde vragen en de antwoorden die u weer verder op weg helpen

Demonstratie Video

Bekijk hier een demonstratie van het AIG Online platform

NL FR

Ons Team

Brenda Becker

Portfolio Advisor AIG Online

Pauline Lanvu

Portfolio Advisor AIG Online