Multinational

 

Multinational

Eén Wereld - Vele Oplossingen

Dankzij honderd jaar dienstverlening aan multinationale ondernemingen heeft AIG een enorme wereldwijde kennis van de lokale markten, praktijken, regelgeving, belastingszorgen, blootstellingen en dekkingsvereisten. In het kloppende hart van Europa levert ons meertalige Multinational Team een uitstekende service aan internationale klanten, van elke omvang en ongeacht de sector, over de hele wereld.

Wereldwijd Netwerk

Dankzij ons globale netwerk van gevestigde lokale AIG-kantoren over de hele wereld kunnen wij klanten waar dan ook van dienst zijn. Doordat wij actief zijn in meer dan 215 rechtsgebieden - onderscheiden wij ons van elke andere multinationale verzekeraar.

Proactief E2E Proces

Ons multinationale end-to-end proces is ontworpen om tijdige lokale polisuitgifte, contractzekerheid, naleving van de regelgeving, afstemming tussen landen en vroegtijdige toewijzing van premies te leveren. Ons proces zorgt voor tijdwinst en garandeert een uitgekiende schadeafhandeling zonder gaten in de lokale polisdekking.

Wereldwijde schade experts

Met meer dan 6.000 wereldwijde schade experts, ervaren klanten het gemak van lokake ondersteuning in geval van schade. Betalingen worden zoveel mogelijk uitgevoerd in de lokale valuta en cliënten kunnen hun schade-behandelingsinstructies personaliseren om een wereldwijde consistentie te waarborgen.

Programma Tools

Een scala aan tools geeft multinationale klanten en makelaars toegang tot alle online informatie voor een efficiënt wereldwijd programmabeheer.  Het MyAIG-portaal toont dagelijkse updates, een overzicht van portfolioprestaties en wereldwijde schadeanalyses.

Product Informatie

Multinational Onepager

Leer meer over Multinational (Leaflet in Engels)

Fronting & Captive Services

AIG's Fronting voorziet bedrijven van flexibele, kostenefficiënte verzekeringsprogramma's die voldoen aan de eisen van lokale toezichthouders en andere tegenpartijen. Door risico's te handhaven via een AIG-frontverzekeringsprogramma, profiteren klanten van een volledige toegang tot AIG's hulpmiddelen. Denk hierbij aan: multinationale polisverzekeringscapaciteiten, een aanzienlijke risicodragende en risicofinancieringscapaciteit en expertise in het beheersen van multi-valuta cashflows. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe captive, er een wilt huren of een bestaand captive programma wilt optimaliseren, onze captive managementexperts staan klaar met professionele kennis en begeleiding. Ontdek meer