AIG Academy

Webinar Programma

Vind hier ons meest recente webinar programma

Opnames

In de loop van 2019-2020 zijn er verschillende webinars georganiseerd over uiteenlopende verzekeringsproducten, -thema's en -trends. Op deze pagina vindt u de opnames van elke sessie. Ongeacht of u ervaren bent of pas begint, deze opgenomen sessies kunnen u ondersteunen bij het verbeteren van productkennis, het ontwikkelen van verkoopvaardigheden en uiteindelijk het bevorderen van uw carrière. Opgelet: FSMA punten worden enkel toegekend bij deelname aan live webinars.

Accident & Health

Launch Car Assistance

Tijdens deze sessie belichten onze ervaren underwriters de optie Car Assistance in de World Business Card reisverzekering.

Wachtwoord: Webinar2020

NL FR

Overzicht Reisverzekeringen

Of het nu gaat om een weekend weg, een cruise of een internationale vakantie van een maand, onze dekking is afgestemd op de behoeften van onze klanten en hun budget.

NL FR

Cyber

CyberEdge & Quotepad

In deze sessie leert u alles over onze Cyberverzekering: CyberEdge. Ook wordt de Quotepad besproken die het aanvraagproces versnelt en vereenvoudigt.

Wachtwoord: Webinar2020

NL FR

Cyber (IT) Services

AIG werkt samen met de beste experts om een Cyberincident zo snel mogelijk op te lossen. IT engineer, Sebastian Hess, gaat in deze sessie dieper in op complementaire (pre-loss) IT diensten.

Wachtwoord: Webinar2020

EN

Financial Lines

Crisis Solutions

AIG's Crisis Solutions verzekering voor bedrijven en particulieren, gaat verder dan Kidnap & Ransom. Crisis Consultant Jens Serup benadrukt de wereldwijde risico-omgeving en belicht het proces van onmiddellijke interventie tijdens een incident.

Wachtwoord: Webinar2020

EN

Beroepsaansprakelijkheid

Verschillende professionele specialiteiten, dragen diverse soorten risico's met zich mee. Onze polissen zijn ontworpen rond de werkelijke behoeften van bepaalde klassen van professionals. In deze sessie leert u meer over het product en uiteenlopende schadevoorbeelden.

NL FR

Bestuurdersaansprakelijkheid

Bewindvoerders, managers en directeuren van elke onderneming, ongeacht haar omvang of activiteiten, dragen belangrijke verantwoordelijkheden. Dit kan leiden tot vorderingen tegen hen wegens feitelijke en vermeende plichtsverzuim, verwaarlozing, fouten & omissies. Leer meer over onze dekking en claimvoorbeelden in deze webinar.

NL FR

AIG Online Platform

Demonstratie Video

Werken met het AIG Online platform heeft heel wat voordelen: maak documenten aan die u nodig heeft en lever een snelle service aan uw klanten, zorg voor een lagere minimumpremie en wijzig de polisgegevens eenvoudig zelf.

NL FR

Toegang

Heeft uw kantoor toegang? Vraag dan uw persoonlijke login aan met vermelding van het producentennummer. Indien u nog geen toegang heeft via uw kantoor, gelieve het conventieformulier in te vullen.