Skip Navigation
 

Over AIG

AIG is de handels- en marketingnaam van de wereldwijde verzekeringsactiviteiten van American International Group, Inc. AIG is een van de wereldleiders in verzekeringen, een netwerk van  65 000 mensen in meer dan 100 landen en jurisdicties, met meer dan 90 miljoen klanten wereldwijd.

Met één van de meest uitgebreide productengamma’s en diensten op de markt, een kwalitatieve schadebehandeling, een team van ervaren onderschrijvers, en een financieel sterke positie, kan AIG haar klanten voor nagenoeg alle verzekerbare risico’s met vertrouwen bedienen.

AIG is georganiseerd in 3 regio’s: Amerika, Azië en EMEA (Europa, Midden-Oosten, Afrika). Het hoofdkantoor van AIG Europe SA is gevestigd in Luxemburg.  

Bezoek onze website voor meer informatie over onze producten en diensten wereldwijd. Bring on Tomorrow

AIG België

Het Belgische bijkantoor is gevestigd in Brussel en is operationeel sinds 1948.

Wij zijn een leidende speler in bedrijfsverzekeringen in België en werken voornamelijk met gespecialiseerde verzekeringsmakelaars. U kan bij ons terecht voor klassieke brand- en aansprakelijkheidsdekkingen, alsook voor oplossingen voor nicherisico’s zoals onder andere cyber, trade credit, bestuurdersaansprakelijkheid, corporate travel, milieu, beroepsaansprakelijkheid, transport en productcontaminatie. Daarnaast helpen wij u ook met risicobeheer en –preventie.

Onze wereldwijde vertegenwoordiging stelt ons in staat om internationale programma’s alsmede complexe risico’s te behandelen, maar tegelijkertijd zijn wij ook de geschikte partner voor kleine en middelgrote ondernemingen. Hierdoor kunnen wij voor een groot deel van de markt passende verzekeringsoplossingen aanbieden.

 

Hieronder kan u een overzicht terugvinden van onze verzekeringsoplossingen en – diensten.

Waarom kiezen voor AIG?

Onze producten en diensten