Over ons

Het Belgische filiaal is gevestigd in Brussel en startte haar activiteiten in 1948.

We zijn een toonaangevende industriële verzekeraar in België en werken voornamelijk met gespecialiseerde verzekeringsmakelaars. Wij bieden verzekeringen aan voor klassieke industriële risico's zoals eigendom en aansprakelijkheid, maar ook gespecialiseerde oplossingen voor nicherisico's zoals cybersecurity, handelskrediet, bestuurdersaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid, zakenreizen, milieuaansprakelijkheid, transport, terrorisme en gecontamineerde producten. Daarnaast helpen wij u met uw risicomanagement en preventie.

Ons wereldwijde netwerk stelt ons in staat om internationale programma's en complexe risico's af te handelen. Bovendien zijn we ook de geschikte partner voor middelgrote en kleinere bedrijven. Wij kunnen een groot deel van de markt voorzien van adequate verzekeringsoplossingen.

Hetgeen dat ons allen verenigt, is onze toewijding om klanten voor te bereiden op de toekomst. Dit kan variëren van het begeleiden van bedrijven of gemeenschappen bij een crisis tot het bieden van financiële steun. AIG beschikt over gespecialiseerde expertise om klanten te ondersteunen in risicobeheersing.

Naast dat wij ons inzetten voor onze klanten zijn wij toegewijd het juiste te doen voor onze collega's en de maatschappij. Zo moedigen wij onze werknemers aan om iets terug te doen voor de samenleving met ons Volunteer Time Off programma waarin zij een doel kunnen supporten dat hen aan het hart gaat. Bovendien doneren we elk jaar voor meer dan €6 miljoen aan non-profitorganisaties die onze werknemers ondersteunen.