Multinational Broker Toolkit

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1919, is AIG de partner voor op maat gemaakte en naadloze Multinationale verzekeringsoplossingen.

Wanneer bedrijven zich ontwikkelen kunnen zij vertrouwen op onze kennis van lokale markten, uitstekende wereldwijde claims service en altijd een passende oplossing. Zo kunnen bedrijven met vertrouwen hun activiteiten blijven uitvoeren. Of ze nu actief zijn in 2 of 195 landen.

 

Fronting & Captive Services

Fronting van AIG kan bedrijven flexibele en kostenefficiënte verzekeringsprogramma's aanbieden die voldoen aan de vereisten van lokale toezichthouders en andere tegenpartijen. Door risico's te behouden via een AIG-fronted verzekeringsprogramma, profiteren klanten van volledige toegang tot de middelen van AIG, waaronder kennis over multinationale verzekeringspolissen, aanzienlijke risico dragende en risico financieringscapaciteit, en expertise die cashflows in meerdere valuta beheert. Of u nu op zoek bent naar het vormen van een nieuwe captive, een wilt huren of een bestaand captive-programma wilt optimaliseren, onze captive managementexperts bieden grondige vakkennis en begeleiding. Lees meer

Product Informatie

Multinational Playbook

Ontdek in ons Multinational Playbook hoe AIG waarde levert aan Multinational klanten. 

End-to-End proces

Het proces naar contractzekerheid. Stap voor stap uitgelegd. 

Multinational Fundamentals

Leer van 'best practices' bij het opstellen van een multinationaal verzekeringsprogramma.