Accident & Health Broker Toolkit

Group+ BTA

Met zakelijke reisverzekering AIG Group+ Business Travel Accident (BTA) worden werknemers 'every step of the way' in het buitenland ondersteund, waardoor ze zich volledig op hun werk kunnen concentreren.

Expatriate Care

Bied uitgebreide pakketten om expat werknemers de nodige bescherming te bieden voor henzelf en hun gezin; zowel op het vlak van medische als niet-medische zorg.

Travel and Events

Beschermt organisatoren, vrijwilligers alsook de deelnemers en/of toeschouwers van evenementen in België, Luxemburg en aangrenzende buurlanden.

World Business Card

World Business Card is een uitgebreide reisverzekering voor zelfstandigen, vrije beroepen en particulieren die vaak reizen, professioneel en/of privé.

International Health Plan

Reisverzekering voor personen die voor een langere periode in het buitenland verblijven maar onderworpen zijn aan de sociale zekerheid van hun land van herkomst.

Travel Insurance Protection

Deze verzekering beschermt personen die voor een korte termijn naar het buitenland reizen.

Foreigners Plan

AIG Foreigners Plan Schengen is bedoeld voor buitenlanders en/of hun familieleden die tijdelijk in één of verschillende Schengenlanden verblijven, het Verenigd Koninkrijk en Ierland inbegrepen.

Individuele Ongevallen Kinderen

Bescherm u of uw kinderen tegen de gevolgen van een ongeluk. Nu en in de toekomst.