Property Broker Toolkit

Een bedrijf moet altijd operationeel kunnen zijn. Zelfs bij bedrijfsschade, materiële schade, een natuurramp of terreuraanval. Wij bieden hiervoor wereldwijde verzekeringsoplossingen en hebben diepgaande kennis van specifieke industrieën. Ons ervaren team van underwriters, risk engineers en schadebehandelaars staan jou altijd bij om hun expertise in te zetten zodat jouw bedrijf vooruit kan. Leer ze hieronder kennen.

Oplossingen voor

Brandverzekering

Onze meest uitgebreide verzekering voor uw eigendommen, die financiële verliezen dekt als gevolg van een incident.

Terrorisme

Dekt de risico's van sabotage, terrorisme, muiterij, rebellie, opstand en staatsgreep voor bedrijven die actief zijn in landen met een hoog risico op terrorisme en politieke onrust.

Best Fit & Minimum Premium

Best Fit

Local and international customers who are consciously engaged in risk management and risk awareness in order to manage and limit risks.

Minimum Premie

De minimum premie is € 20.000,-

AIG Property Claims Promise

De AIG Property Claims Promise is onze belofte dat ons team van schadebehandelaars snel reageert bij een schade die onder de polis valt en binnen 7 dagen tot 50% van het overeengekomen verlies voorschiet. Zo krijgen onze klanten direct het benodigde geld voor reparaties, opruimkosten en extra kosten.

Multinational

Oplossingen op maat
Of je nu in twee of 195 landen opereert, wij bieden een verzekeringsoplossing op maat. Met decennia ervaring en kennis van lokale markten, wetten en regels kunnen wij de juiste dekking voor jouw risico's bieden.

Inzicht in het programma
Altijd zekerheid en real-time inzicht in schades en het wereldwijde programma. Aangevuld met onze analyses van belangrijke markten, risicotrends en inzichten maken wij zo een programma op maat om wereldwijd risico's te beheren.

Meer Informatie

Documenten

Download hier alle relevante documenten voor Property

Kennis Artikelen

Lees hier onze meest recente kennis artikelen