Marine Loss Control Services

Het doel van MLCE is het meten, identificeren en inventariseren van de klantvereisten en oplossingen voor risicominimalisatie.

Global Marine biedt uitgebreide Marine Loss Control Engineering (MLCE) diensten op maat voor specifieke klanten, variërend van fabrikanten, scheepvaartterminals, scheepswerven en logistieke operators tot grote project-lading (Infrastructuur) activiteiten en mega-jachteigenaren. Onze wereldwijde voetafdruk biedt een uitstekende oplossing voor multinationals die op zoek zijn naar op maat gemaakte dekking en diensten die locatiegebonden zijn of deel uitmaken van een wereldwijd masterbeleidsprogramma.

Bij AIG geloven we in het verder gaan dan de traditionele risicobeoordelingen. Door samen te werken met onze klanten en makelaars, kunnen we een op maat gemaakte service met toegevoegde waarde leveren op gebied van bedrijfs- en vermogensbescherming.

Details

Loss Prevention and Control 

 • Analyse van potentiële risico’s en aanbevelingen om deze te minimaliseren
 • Analyse van frequentie van schadegevallen
 • Implementatie van aanbevelingen om toekomstige schades te reduceren

Marine Cargo

 • Analyse van geschiktheid van het vervoermiddel
 • Inspectie van verpakking
 • Richtlijnen i.v.m. behandelen, stuwen en beveiligen van goederen
 • Begeleiding bij het naleven van de regelgeving die van toepassing is
 • Hulp bij beoordeling van de route
 • Beoordeling van risico’s bij verblijf in magazijn
 • Beoordeling van algemene brand- en diefstalveiligheid van de goederen tijdens transport en verblijf in magazijn
 • Implementatie van best practices uit de industrie
   

Marine Liabilities 

 • Inschatting van risico’s
 • Aangepaste presentaties met betrekking tot preventie

Unieke Kenmerken

TAPA

AIG is lid van the Transported Asset Protection Association (TAPA.). TAPA is een uniek forum dat wereldwijde fabrikanten, logistieke dienstverleners, vervoerders, wetshandhavings- instanties, en andere stakeholders verenigt met het gemeenschappelijke doel om schadegevallen te verminderen in de internationale supply chains.

Centers of Excellence

Het Marine Loss Control Engineering Team bestaat uit een wereldwijd netwerk van loss control managers. Het team heeft brede complementaire expertise en gespecialiseerde know-how en ervaring binnen domeinen zoals criminaliteitspreventie, logistiek en verpakking. Om optimaal gebruik te maken van deze complementaire vaardigheden en expertise, alsook om wereldwijd een consistente benadering aan te bieden en een maximale efficiëntie na te streven bij het leveren van het volledige gamma aan loss control diensten aan onze klanten op lokaal niveau, heeft het team "Centers of Excellence" ontwikkeld.

Voornaamste Uitsluitingen & Belangrijke Informatie

Deze website biedt slechts een overzicht van de voornaamste dekkingen en uitsluitingen. Uitsluitend de algemene en bijzondere voorwaarden (“Polisvoorwaarden”) geven een nauwkeurige, juridisch bindende omschrijving van de dekkingen en uitsluitingen. Het is noodzakelijk om de Polisvoorwaarden, alsook de andere relevante documenten met contractuele of precontractuele informatie, grondig door te nemen vóór de aankoop van, inschrijving op, toetreding tot, aanvaarding, ondertekening of onderschrijving van een verzekeringsovereenkomst.

Belangrijke Informatie

Hier vindt u informatie over het verkrijgen van een offerte met berekening van de premie, de algemene en bijzondere voorwaarden en/of andere relevante documenten met contractuele of precontractuele informatie, de duurtijd van de verzekeringspolis, het toepasselijk recht en de bevoegde rechtbanken, het indienen van een klacht, het bereiken van de ombudsman en meer.