BA Uitbating Toolkit

Tijdens de uitoefening van een bedrijf kunnen zich allerlei situaties voordoen die kunnen leiden tot schade. AIG is één van de leidende verzekeraars op het gebied van aansprakelijkheidsverzekeringen. Of het nu gaat om de bedrijfsaansprakelijkheid van internationaal of nationaal opererende productie- of handelsbedrijven, we streven naar een op maat gemaakte verzekeringsoplossing.

Door onze wereldwijde vertegenwoordiging kunnen wij nationaal en internationaal opererende bedrijven van dienst zijn. Bovendien heeft ons team een passende oplossing voor diverse complexe aansprakelijkheidsrisico’s.

Best Fit & Minimum Premie

Best Fit 

Deze verzekering omvat bedrijfs- en productaansprakelijkheid.  

Wij hebben géén mogelijkheden voor: medische- en farmaceutische sector, zorg en welzijn, amusementsparken, outdoor- en evenementenbureaus en touroperators.

Minimum Premie

De minimum premie bedraagt €7.500,-

Mogelijkheden & Uitbreidingen

Onze mogelijkheden

  • Primaire of Excess dekking
  • Dekking voor export USA / Canada
  • Internationale programma’s met uitgifte van lokale polissen (Multinational Solution)
  • Incidentele beroepsaansprakelijkheid
  • Bijstand door een risk-consultant

Dekkingsuitbreidingen

  • Recallkosten  
  • Uit- en inbouwkosten
  • Onstoffelijke schade
  • Toevertrouwd goed

 

Multinationale Oplossingen

Of je nu in twee of 195 landen opereert, wij bieden een verzekeringsoplossing op maat. Met decennia ervaring en kennis van lokale markten, wetten en regels kunnen wij de juiste dekking voor jouw risico's bieden. Bekijk onze oplossingen in de Multinational Toolkit.

Schadevoorbeelden

Door een explosie en de daarop volgende brand in een chemische fabriek, die enkele bezoekers verwondt, dienen alle omwonenden uit de omringende huizen en industriële gebouwen te worden geëvacueerd. De explosie veroorzaakt aanzienlijke schade aan de beglazing en de daken van de omringende gebouwen, het treinverkeer op de naburige spoorweg wordt stilgelegd en de rook- ontwikkeling (die giftig blijkt te zijn) veroorzaakt zware roetneerslag. De bluswerken van de masaal aanwezige brandweer verspreidt de vrijgekomen chemische vloeistoffen over een groot gebied en tot in een naburige waterweg.

 

Een producent van consumentenelektronica brengt een serie telefoonopladers op de markt die brandgevaarlijk blijken te zijn. Het gebrek wordt pas ontdekt als er al bij meerdere huishoudens een brand is ontstaan, met de nodige zaakschade als gevolg.

Meer Informatie

Documenten

Download hier alle relevante documenten voor Liabilities

IPID

Vind hier de Information Insurance Protection Documents

Kennis Artikelen

Lees hier onze meest recente kennis artikelen