Business Travel Accident (BTA) Toolkit

De wereld wordt kleiner en organisaties laten hun werknemers steeds vaker naar het buitenland reizen. Maar tegelijk ontwikkelen er zich nieuwe risico’s en kunnen zelfs reizen in het binnenland voor onverwachte problemen zorgen. In deze nieuwe en uitdagende omgeving is het belangrijk dat mensen weten hoe ze tijdens het reizen veilig en gezond kunnen blijven en dat ze op een snelle bijstand kunnen rekenen als ze die nodig hebben.

Best Fit & Minimum Premie

Best Fit

Alle bedrijven met werknemers in dienst die zakelijke reizen maken naar het buitenland. Inclusief multinationale programma’s. Geen mogelijkheden voor: (semi) professionele sport beoefening.

Minimum Premie

De minimum premie is €600,-

Product Informatie

Om meer te weten te komen over dekkingen en speciale kenmerken & voordelen van deze verzekering

Schadevoorbeelden

Toen de IJslandse vulkaan Eyjafjallaökull in april 2010 uitbarstte waren veel grote luchthavens gesloten, met grote vertragingen als gevolg. Wij hielpen onze klanten met hun terugvlucht naar huis, terwijl veel vergelijkbare producten geen dekking boden als gevolg van een aswolk.

Toen een groep Algerijnse extremisten een gascentrale gijzelden hielpen wij werknemers weer veilig thuis te brengen. 

Een groep studenten deed vrijwilligerswerk in Belize toen ze betrokken waren bij een auto-ongeluk. We hebben direct iemand naar Belize gestuurd om te helpen met medische ondersteuning, statusupdates aan Universitaire en familiale contacten en om te zorgen voor een veilige reis naar huis.

Toen de Westgate Mall in Nairobi werd aangevallen door gemaskerde schutters werd er snel een AIG-crisisteam naar de locatie gestuurd. Zij onderhielden contact met ambtenaren, medische teams en families. Het team zorgde voor een vermindering van media aandacht en deed er alles aan om de privacy van de slachtoffers te beschermen.

Meer Informatie

Documenten

Download hier alle relevante documenten voor Accident & Health

IPID

Vind hier de Information Insurance Protection Documents

Kennis Artikelen

Lees hier onze meest recente kennis artikelen