Foreigners Plan Toolkit

AIG Foreigners Plan Schengen is bedoeld voor buitenlanders en/of hun familieleden die tijdelijk in één of verschillende Schengenlanden verblijven, het Verenigd Koninkrijk en Ierland inbegrepen. Het voorziet in de terugbetaling van de medische kosten, een waarborg overlijden en blijvende invaliditeit door ongeval, en een bijstandspakket met inbegrip van repatriëring naar het land van herkomst.

De Schengenvoorschriften verplichten de personen die een visum aanvragen, een dekking te voorzien ten bedrage van
€ 30.000 voor medische kosten ten gevolge van een ongeval of ziekte en voor repatriëring. AIG Foreigners Plan Schengen gaat veel verder. Er kan ook, indien gewenst, een verzekeringsattest worden opgesteld, nodig voor aanvraag van het visum.

Best Fit 

AIG Foreigners Plan Schengen is bedoeld voor buitenlanders en/ of hun familieleden, die de leeftijd van 65 jaar nog niet hebben bereikt en die tijdelijk in één of verschillende Schengenlanden verblijven, het Verenigd Koninkrijk en Ierland inbegrepen.

Product Informatie

Om meer te weten te komen over dekkingen en speciale kenmerken & voordelen van deze verzekering

AIG Online

Werken met het AIG Online platform heeft heel wat voordelen: maak documenten aan die u nodig heeft en lever een snelle service aan uw klanten, zorg voor een lagere minimumpremie en wijzig de polisgegevens eenvoudig zelf. Meer over AIG Online

Meer Informatie

Documenten

Download hier alle relevante documenten voor Accident & Health

IPID

Vind hier de Information Insurance Protection Documents

Kennis Artikelen

Lees hier onze meest recente kennis artikelen