Carrière

Breng je carrière naar een volgende stap door te bouwen aan een veiligere, sterkere toekomst voor bedrijven, gezinnen en gemeenschappen over de hele wereld.

Carrière

Start vandaag je carrière bij AIG

In België hoort AIG bij de grootste spelers in de industriële verzekeringsmarkt. Met ons kantoor in Brussel verzekeren wij op de Belgische markt heel wat grote, middelgrote en kleine ondernemingen. Daarnaast verzekeren we ook de publieke sector en tal van individuen.

Door het ontwikkelen van innoverende producten die steeds inspelen op de trends in de markt heeft AIG de voorbije 70 jaar een voortreffelijke reputatie opgebouwd. Net daarom kan AIG interessante jobs aanbieden aan werkzoekenden.

AIG verzekert gelijke jobkansen voor sollicitanten als ook voor onze eigen werknemers ongeacht geslacht, status, leeftijd, sexuele geaardheid, religie, overtuiging, kleur, nationaliteit, etnische afkomst of beperking.

Zoek naar mogelijkheden

Ervaren professionals

Ben je geïnteresseerd in het werken in een omgeving waar kennis wordt gecultiveerd, innovatie wordt aangemoedigd en prestaties worden beloond? Ben je op zoek naar een internationaal bedrijf met oog op diversiteit? 

We zijn op zoek naar teamleden die hun carrière willen laten groeien. Laten we samenwerken voor succes - voor jezelf, AIG en onze klanten.

Afgestudeerden & Studenten

AIG is toegewijd in het aannemen van veelbelovende kandidaten van universiteiten over de hele wereld.

Aan het begin van je carrière profiteer je van training, begeleiding en mentorschap door leiders en managers. Solliciteer bij onze dynamische organisatie waar kennis wordt gecultiveerd, innovatie wordt aangemoedigd en prestaties worden beloond - het is een geweldige plek om je carrière te beginnen. 

Werken bij AIG

De sterke van AIG ligt bij onze 65.000 werknemers die wereldwijd instaan voor meer dan 90 miljoen klanten verspreid over 100 landen en rechtstaten. Diversiteit is de combinatie van capaciteiten, ervaringen, ideeën, achtergrond en stijl van elk van onze werknemers. Los van een interessant salarispakket met extralegale voordelen, nemen wij ook andere initiatieven om het evenwicht tussen werk en privé voor onze werknemers te garanderen.
 

Groei in je carrière

Bij AIG geloven we dat een job meer is dan alleen een plaats waar je een loonbrief verdient. Je job zou deel moeten uitmaken van een groter geheel dat je motiveert om elke dag te komen werken en je inspireert om te groeien binnen de organisatie.

Daarom gelooft AIG als bedrijf in het stimuleren van carrièreplanning, het houden van evaluaties, het opleiden van ons personeel in nieuwe vaardigheden en in het stimuleren van interne mobiliteit waar mogelijk. Doorheen de geschiedenis van onze organisatie hebben tal van onze werknemers mits hard werk, vindingrijkheid en uitstekende prestaties indrukwekkende loopbanen gekend. Voor de AIG werknemers zijn onderstaande middelen beschikbaar:

Evaluatiegesprekken

Een opportuniteit tot een tweerichtingsgesprek tussen managers en werknemers, als ook een kans om realisaties te bekijken en objectieven en doelstellingen op te stellen om je competenties en talenten het komende jaar te versterken.

Interne job mogelijkheden

Interne jobopportuniteiten worden steeds gepost op onze interne jobwebsite zodat elke interne werknemer zijn cv kan doorsturen en kan solliciteren.

Opleidingen

Via een waaier aan kanalen zoals klassikale trainingen, videoconferenties en globale AIG e-learnings kunnen algemene business skills alsook specifieke AIG systemen aangeleerd worden.