Skip Navigation
 

Start vandaag nog je carrière bij AIG!

In België hoort AIG bij de grootste spelers in de industriële verzekeringsmarkt. Met ons kantoor in Brussel verzekeren wij op de Belgische markt heel wat grote, middelgrote en kleine ondernemingen. Daarnaast verzekeren we ook de publieke sector en tal van individuen.

Door het ontwikkelen van innoverende producten die steeds inspelen op de trends in de markt heeft AIG de voorbije 70 jaar een voortreffelijke reputatie opgebouwd. Net daarom kan AIG interessante jobs aanbieden aan werkzoekenden.

Om meer te weten te komen over onze jobs en om online te solliciteren, surf dan naar onze ‘Job Search’ pagina.

AIG verzekert gelijke jobkansen voor sollicitanten als ook voor onze eigen werknemers ongeacht geslacht, status, leeftijd, sexuele geaardheid, religie, overtuiging, kleur, nationaliteit, etnische afkomst of beperking.


Diversiteit en inclusiviteit

De sterke van AIG ligt bij onze 65.000 werknemers die wereldwijd instaan voor meer dan 90 miljoen klanten verspreid over 100 landen en rechtstaten. Diversiteit is de combinatie van capaciteiten, ervaringen, ideeën, achtergrond en stijl van elk van onze werknemers. Net daarom kunnen wij AIG en onze klanten in staat stellen successvol te zijn. Om meer te weten over AIG, surf dan naar www.aig.com.


Werken bij AIG

Los van een interessant salarispakket met extralegale voordelen, nemen wij ook andere initiatieven om het evenwicht tussen werk en privé voor onze werknemers te garanderen.
 

Groeien in de carrière

Bij AIG geloven we dat een job meer is dan alleen een plaats waar je een loonbrief verdient. Je job zou deel moeten uitmaken van een groter geheel dat je motiveert om elke dag te komen werken en je inspireert om te groeien binnen de organisatie.

Daarom gelooft AIG als bedrijf in het stimuleren van carrièreplanning, het houden van evaluaties, het opleiden van ons personeel in nieuwe vaardigheden en in het stimuleren van interne mobiliteit waar mogelijk. Doorheen de geschiedenis van onze organisatie hebben tal van onze werknemers mits hard werk, vindingrijkheid en uitstekende prestaties indrukwekkende loopbanen gekend.


Voor de AIG werknemers zijn onderstaande middelen beschikbaar:

Evaluatiegesprek

Een opportuniteit tot een tweerichtingsgesprek tussen managers en werknemers, als ook een kans om realisaties te bekijken en objectieven en doelstellingen op te stellen om je competenties en talenten het komende jaar te versterken.

Interne job mogelijkheden

Interne jobopportuniteiten worden steeds gepost op onze interne jobwebsite zodat elke interne werknemer zijn cv kan doorsturen en kan solliciteren.

Opleidingen

Via een waaier aan kanalen zoals klassikale trainingen, videoconferenties en globale AIG e-learnings kunnen algemene business skills alsook specifieke AIG systemen aangeleerd worden.

 

Studenten

Voor meer informatie over ons ‘graduate’ en ‘summer intern’ programma, gelieve door te klikken naar onze campussite www.aig.com/campus.

Vind een job bij AIG