Skip Level Navigation

Jouw Client Risk Solutions Toolkit

 
NL    /    FR    /    ENG

Client Risk Solutions

Client Risk Solutions (CRS) biedt oplossingen voor klanten die verder gaan dan de traditionele verzekeringsoplossingen. Wij helpen klanten hun eigendom, mensen en bedrijfsprestaties te beschermen. Onze Risk Engineers bieden met eigen services, analyses en technologieën een volledige benadering van een beter risicobeheer.

 
 

Protecting Property

Protecting People

Protecting Performance

 
 

Wat doet CRS?

AIG heeft wereldwijd 700 Risk Engineers die samenwerken met klanten en makelaars om hun behoeften te begrijpen, hun risicomanagement te verbeteren, hun risicokosten te verlagen en hun bedrijfscontinuïteit te maximaliseren. Lees er hieronder meer over.

 

Client Risk Solutions

Meebewegen met de klant

Van het identificeren van risico's tot het ontwikkelen van een response plan

Lees meer

Client Risk Solutions

CRS overzicht

Client Risk Solutions helpt de totale risicokosten van de klant te verminderen

Lees meer
 

Risk Engineer cases

Een grote universiteit werd zich bewust van een overstromingsrisico en had verhoogde limieten nodig om deze te dekken. Onze underwriters en Risk Engineers werkten nauw samen met de klant om een plan te ontwikkelen waarbij de limieten stapsgewijs verhoogd zouden worden naarmate de universiteit tijdelijke en uiteindelijk permanente maatregelen voor voor het risico implementeerde. Deskundigen van AIG adviseerden bij de ontwikkeling van de tijdelijke maatregelen, die bestonden uit waterkeringen, pompen en terugstroompreventie.

Een groot logistiek bedrijf wilde hun wereldwijde risico's rondom aardbevingen, overstromingen en stormen kennen. Op basis van door AIG beschikbare data hebben we de risico's van het bedrijf geanalyseerd en een Catastrophe Risk Insight (CRI) rapport gegenereerd om de klant te helpen hun belangrijkste risico's te visualiseren en te benchmarken met branchegenoten.  

Onze commercieel vastgoedklant was doelwit van een online dreiging van een bekende terroristische organisatie. We hebben een onderzoek naar het risico uitgevoerd om de validiteit van het risico, de capaciteiten van de terroristische organisatie en de eigendommen en veiligheidsprocedures van de klant te beoordelen. We hebben ook een gedetailleerde analyse van bedrijfsonderbrekingen uitgevoerd op basis van een mogelijke aanslag. Vervolgens hebben we met de klant gewerkt om oplossingen voor risicovermindering te implementeren om verliezen te beperken en mogelijk levens te redden.

Jouw CRS contactpersoon

 

CRS

Yvan van Keymeulen

Risk Strategist/Client Risk Solutions, Broker & Client Relationship Manager

Contact
 

Jouw Risk Engineers

 

Risk Engineer

Philippe Feremans

Benelux Field Engineer Supervisor

contact

Risk Engineer

Bert Vandermeiren

Risk Engineer Property

contact

Risk Engineer

Erwin Goossens

Global Commercial Property Account Engineer

contact

Risk Engineer

Steve Demaegd

Risk Engineer Property

contact

Risk Engineer

Stijn Mangelschots

Account Engineer Property/Energy

contact

Jouw Client Risk Solutions Toolkit